SAnottua

Jukka on harvinaisen uuttera ja selkeäsanainen älykkö,joka kantaa vastuuta ja todistetusti myös toimii. Mies ,joka harrastaa perhokalastusta ei voi olla sydämmeltään paha.
— Tommi Korpela, näyttelijä
Jukka on hyvä kahden suunnan joukkuepelaaja.
— Sakke Pietilä, jääkiekkovalmentaja
Jukka on vähemmän vaarallinen vihreä.
— Kim Väisänen, TJ
Olen tuntenut Rellun yli kymmenen vuotta. Hän on sivistynyt mutta ei elitistinen, aatteellinen mutta ei fanaattinen, erilaisuutta kunnioittava mutta ei oman identiteettinsä hukannut. On se tosi hyvä mies.
— Teemu Laajasalo, Kallion kirkkoherra
Jukka ottaa tulosvastuuta ja vie hommat maaliin.
— Mika Pantzar, taloustieteilijä, kauppatieteiden tohtori
Jukka relanderilla on keskimääräistä paremmin ajatteluun harjoitetut aivot. Se tekee hänestä keskimääräistä paremman kansanedustajan.
— Kari Ketonen, näyttelijä, käsikirjoittaja, psykoterapeutti
Jukka on mies, jonka lempeän ja hieman boheemin ulkokuoren ei pidä antaa hämätä liikaa. Takana piilee erittäin asiantunteva, asioihin intohimolla perehtyvä, monipuolisen utelias ja inhimillisen taidokas mies, jonka arvot kunnioittavat hyveitä, joiden jalostaminen edesauttaa ihmisten ja luonnon välistä kunnioitusta, solidaarisuutta, sivstystä. koulutusta ja luovuutta. Jukka on avoin uusille ajatuksille, haasteille ja mahdollisuuksille, hänellä on nöyryyttä ja viisautta päivittää tietotaitoaan ja näkökulmaansa, sekä elämänmittainen ilo ja uteliaisuus opetella, kuunnella ja vaikuttua näkemästään. Sitten hän laittaa taitonsa kiertoon, yhteisöllisen hyvän puolesta.
— Manuela Bosco, näyttelijä
Jukalla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä asioiden välisiä yhteyksiä. Tätä ilman ei politiikassa pärjää
— Panu Laturi, järjestöjohtaja